4. novogodišnje kupanje

230

Ono što se zna već od 1. siječnja ove godine je to da će se 1. siječnja iduće godine (2016.) ponovno organizirati kupanje sa skokom u more točno u podne!

Nakon fenomenalno lijepog dana prije tri godine kad se započeo ovaj sad već tradicionalni događaj, pa također lijepog dana godinu iza, lani je zapuhala bura. Ali to nije ni blizu spriječilo stanovnike Šibenika da se okupe na gradskoj plaži Banj.

Petnaestak najhrabrijih su za uspomenu dobili tople majice s kapuljačama, a koje su im jako dobro došle nakon izlaska iz hladnog mora. Naravno, svatko je sa sobom ponio sve što mu je trebalo, od kupaćih gaćica, pa do toplih odjevnih detalja.

2015kupanje2

Kao što priliči ovakvim događajima okupljeni su se ugodno družili uz kuhano vino i fritule uz zvuke zabavne glazbe. Za to vrijeme i naši jedriličari su izašli na more u svojim jedrilicama te dodatno obogatiti ionako prekrasne kulise sa starim dijelom Šibenika u pozadini.

Ove godine je program sličan, a za prijavljene plivače osigurali smo velike i tople ručnike. Da bi događaj dobio i kulturnu notu pobrinut će se dvije klasične glazbenice koje će održati koncert na plaži.

2015kupanje4

2015kupanje5

Ako se želite prisjetiti kako je na Banju bilo prijašnjih godina onda možete posjetiti Facebook foto galerije koje se nalaze na ovom, ovom i ovom linku.