Ponedjeljak, svibanj 16, 2022
Naslovnica Blog

Kiara Radnić kvalificirala u reprezentaciju Hrvatske u klasi Optimist

Ovaj vikend trebala se održati zadnja izborna regata klase optimist u Splitu, ali zbog nepovoljnih uvjeta nije se jedrio niti jedan plov. Zbog toga se izborna ljestvica formirana tjedan ranije nakon regate Split 1700 smatra konačnom. Na njoj su naši predstavnici ostvarili sljedeće plasmane: 9. Kiara Radnić 30. Marul Vlahov 37. Lovre Radnić Kiara je sa svojim rezultatom ostvarila pravo na ulazak u reprezentaciju Hrvatske...

Split 1700

Treća izbora regata klase Optimist odjedrena je u organizaciji JK Split. Naši predstavnici ostvarili su sljedeće plasmane: 18. Kiara Radnić 42. Marul Vlahov 51. Lovre Radnić

Odgođen je Šibenik ORC Cup

Zbog razloga vezanih uz sponzorske odnose Udruge ORC jedriličara i dosadašnjeg generalnog sponzora CRO ORC Cupa i uvjeta po kojima je regata oglašena došlo je do odgode održavanja ove regate. Svi će biti pravovremeno obaviješteni o novom terminu.  

Šibenik ORC Cup 2022

Šibenik ORC Cup 2022 organizirat će se 7. i 8. svibnja, a Oglas regate može se pronaći na ovom linku, dok je na ovom formular za prijavu na regatu.  

Izborna regata u Poreču

U Poreču je organizirana druga izborna regata klase Optimist na kojoj je Lovre Radnić osvojio prvo mjesto u kategoriji do 12 godina!  

25. Riječka regata RU jedrilica

Za vikend 9-10-travnja u Rijeci je organizirana regata klase IOM na kojoj je ukupnu pobjedu odnio član JK Val - Hrvoje Duvančić.

Posada She nastupila i u Rovinju

U Rovinju se od 1. do 3. travnja jedrila četvrta regata CRO M24 Cupa, koja je ujedno bila i prva regata ovogodišnjeg Europskog kupa. Posada jedrilice She završila je 28.  

Kiara Radnić pobjednica izborne regate u Crikvenici

Kiara Radnić pobijedila je na Proljetnom kupu Crikvenice, prvoj izbornoj regati za 2022. godinu. Lovre Radnić regatu je završio na 8. mjestu i bio je najbolji jedriličar u kategoriji U12. Marul Vlahov završio je 65.  

IOM Opatija Cup

26 - 27. ožujka u Opatiji se jedrila regata klase IOM. U konkurenciji 25 jedriličara iz Italije, Mađarske i Hrvatske, Hrvoje Duvančić zauzima 6. mjesto  

Opatija M24 Cup

19. i 20. ožujka u Opatiji se jedrila treća regata CRO Melges 24 Cupa. Nastupile su dvije posade iz Šibenika. Amor Wave zauzeo je 10. mjesto, a She petnaesto.  

izdvojeno

Melges 32

Od 20. do 22. srpnja bili smo domaćini još jedne regate klase Melges, ovaj put podvrste duljine 32 stope. Sudjelovalo je 16 jedrilica iz cijele...

Pred Oglas EP u Rogoznici

Melges 20

X