Luka i ekipa

1253

Luka Piasevoli i njegova ekipa su ovogodišnji pobjednici Prvenstva kluba!

Prognostičari su pogodili vremenske uvjete koji su vladali u subotu u šibenskoj luci. Lijep, sunčan dan, lagani burin, kasnije tramontana… 6 posada je stvarno uživalo.

Jedrile su se flotne regate s po 4 jedrilice. Ukupno ih se odjedrilo 6, tako da je svaka posada imala po 4 jedrenja s odbacivanjem najgoreg rezultata. Što se dešavalo na regatnom polju može se najbolje vidjeti iz priloženih rezultata po plovovima:

2015prvenstvoklubarezultati

Kad se sve zbrojilo i oduzelo, Luka je sa svojom posadom napravio najbolji učinak i pobijedili su s minimalnih 3 boda! Iza njih se smjestila posada Branka Iljadice, a na trećem mjestu Damira Desabote. S jednakim brojem bodova regatu su završili ekipe mlađeg Desabote, Marina i Ane Gojčete koja je jedrila s potpuno ženskom ekipom. A na posljednjem mjestu su se smjestili momci predvođeni Vladimirom Wagnerom.

Nakon jedrenja uslijedila je zabava u caffe baru Faust s vrlo dobrim fažolom i prigodnim fritulama za desert, a fotografije s regate možete naći na fejsu u prvoj i drugoj galeriji.