Marin Desabota najbolji šibenski sportaš u 2014. godini

1281

Danas su u Gradskoj vijećnici proglašeni najbolji sportaši Grada Šibenika za 2014. godinu. Prvi  put u dugoj valovoj povijesti  jedan je jedriličar proglašen za sportaša grada i to naš zlatni junior Marin Desabota koji je titulu najboljeg sportaša zaslužio osvajanjem državnog prvenstva i  12. mjesta na nedavno održanom prvenstvu Europe u Norveškom  Mossu.

andjela-x

Ugodno je danas bilo biti „valovac“ na ovogodišnjoj dodjeli nagrada najistaknutijim sportašima Grada Šibenika, jer  nas nije samo Marin učinio ponosnima nego i Branko Iljadica Rapo i njegova posada „Anđele X“ koji se okitio titulom druge momčadi grada ( Prvak države i pobjednik ORCi kupa za 2013. i 2014. godinu ) što je  izniman uspijeh i nedostižan san za večinu šibenskih sportskih klubova.

teo-piasevoli-marin-desabota jk-val-nagrada-grada-sibenika-2014

Da se i na trenerskom radu vide rezultati i veliki napredak dokaz je i drugo mjesto  našeg Tea Piasevolia u izboru za trenera godine na što smo jako ponosni.

Nagradu za perspektivne sportaše Grada Šibenika dobili su i najmlađi „valovci“ Katja Frua i Roko Copić kao poticaj za daljni rad i uspjehe koji su pred njima.

nadgrada-sportasi-sibenika-2014

Svima velike čestitke  !!!

Brojni mediji su danas donjeli reportažu s ovogodišnje dodjele sportskih nagrada Grada Šibenika za 2014. godinu, međuostalim i :

Tris Portal, Slobodna Dalmacija, Službene stranice grada Šibenika, Šibenski portal, Šibenik News, Šibenik in,