Uskrs uz CSC i JK Val

1121

Od 28. ožujka pa do 5. travnja će se u našem akvatoriju održati jedriličarski kamp namjenjen jedriličarima i jedriličarkama iz klase optimist. Voditelji kampa će biti naš trener Teo Piasevoli i glavni trener Clivo Sailing Cluba, Dario Kliba.

Kako se možete prijaviti za sudjelovanje u radu kampa, odnosno malo više detalja o cijeloj akciji, pročitajte u službenom priopćenju:

 

 

csc

 U malom predahu od mnogobrojnih regata tijekom sezone jedriličari klase optimist moći će svoje uskršnje praznike provesti na najbolji mogući način, trenirajući sa vrhunskim trenerima u vjetrovitom šibenskom akvatoriju gdje se u nastavku sezone održava jedna od kriterijskih regata 1.6. za klasu optimist.

Uskršnji kamp tajati će od 28.3. do 05.04.2015. gdje će tijekom punih sedam dana treninga, mladi jedriličari moći usvojiti neke nove i usavršiti već poznate tehničke elemente. Dobra tehnika pomoći će im u kasnijoj izvedbi taktičih elemenata koje su važni dio svake regate. Upravo spoj tehničkih i taktičkih treninga jedreći u većoj floti, cilj je ovog Uskršnjeg kampa.

Organizatori kampa su Clivo Sailing Cluba iz Pomera te JK Val iz Šibenika. Spojem mladosti CSC-a i velikog iskustva JK Vala, želja je pružiti mladim jedriličarima tjedan dana kvalitetnih treninga kako bi se što bolje pripremili za nastavak sezone i predstojećeg Svjetskog prvenstva u Poljskoj na kojem prevladavaju slični uvijeti kao u Šibeniku.  

Domaćin ovogodišnjeg kampa je JK Val koji će za ovu prigodu ustupiti svoje klupske prostorije te sa tehničke i logističke strane osigurati lakšu provedbu svakog treninga dok će se za organizaciju i provedbu trenažnih sadržaja pobrinuti CSC.

Svi zainteresirani mogu poslati svoju prijavu na: info@clivosailingclub.com / teo_pia@yahoo.comili direktnim kontaktom trenera CSC-a Daria Klibe (091 166 7099) koji će ovom prilikom biti koordinator kampa.

Novosti i objave vezane uz Uskršnji kamp također možete pratiti na Facebook stranici CSC-Clivo Sailing Cluba te JK Vala.

Veselimo se vašem dolasku!jkval